برگزاری جلسه هماهنگی برگزاری آزمون های ورودی دوره دکتری(Ph.D) تخصصی و کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۱۹ تیر ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۵ کد : ۶۹۶۷ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: جلسه هماهنگی و رعایت دستورالعمل بهداشتی فاصله گذاری اجتماعی و الزامات بهداشتی برگزاری آزمون های ورودی دوره دکتری (Ph.D) تخصصی و کارشناسی ارشد سال 1399 با حضور دکتر امیر احمری نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر سید محمد میرزاده حسینی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر شهرام علم معاون دانشجویی و فرهنگی، روسای دانشکده ها و مسوولین آزمون با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

دکتر احمری نژاد گفت: آزمون  ورودی دوره دکتری (Ph.D) تخصصی سال 1399 در یک نوبت صبح پنج شنبه 26 تیر 99 و آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد سال 1399 در سه نوبت (صبح و عصر پنج شنبه 2 مرداد 99 و صبح جمعه 3 مرداد 99 ) به صورت حضوری و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به میزبانی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برای 1600 داوطلب آزمون دکتری بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در آزمون های سراسری پیش روی شرایط خاصی حاکم است و باید تهمیدات لازم نظیر  ایجاد محیطی امن برای برگزاری مطلوب آزمون ها را مد نظر قرار دهیم.

احمری نژاد عنوان کرد: پیش بینی رعایت سه سطح الزامات بهداشتی قبل از آزمون، حین اجرای آزمون و بعد از اجرای آزمون را باید داشته باشیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار امام (ره) شهرری گفت: قبل از برگزاری آزمون عوامل اجرایی تعیین و مراقبت های بهداشتی به آن تاکید شود و از به کارگیری عوامل مشکوک به سرماخوردگی، آنفلوانز، کرونا و ... خودداری گردد.

دکتر احمری نژاد تاکید کرد: کلیه عوامل اجرایی باید دارای ماسک سه لایه و دستکش باشند و از ترددهای بی مورد در زمان برگزاری آزمون اجتناب نمایند.

وی از جمله تدابیر انجام گرفته را تهیه بسته های بهداشتی برای عوامل اجرایی، پد الکی، مواد ضد عفونی کننده در هنگام ورود و خروج داوطلب از حوزه و استقرار آمبولانس و تیم پزشکی بیان کرد.

این مقام مسئول افزود: درب حوزه های امتحانی به منظور جلوگیری از ازدحام جمعیت زودتر باز می شوند و همراهان داوطلبان تا حد امکان از تجمع اجتناب نمایند.

در پایان این جلسه حاضران به ارائه نقطه نظرات، پیشنهادات خود به منظور هرچه مطلوب برگزار شدن  آزمون های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد سال 1399 در این واحد دانشگاهی پرداختند.