برگزاری جلسه نیازمندی های شهرک صنعتی شمس آباد در حوزه برق، الکترونیک و کامپیوتر

۲۲ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۴ کد : ۶۹۷۰ اخبارها و رویدادها
برگزاری جلسه نیازمندی های شهرک صنعتی شمس آباد در حوزه برق، الکترونیک و کامپیوتر

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: جلسه بررسی نتایج نیاز سنجی از واحدهای صنعتی شهرک صنعتی شمس آباد در حوزه صنعت برق و برنامه ریزی جهت نحوه همکاری استادان و دانشجویان  دانشکده  مهندسی برق و کامپیوتر با حضور دکتر رامین محمد علی طهرانی معاون پژوهش و فناوری، دکتر نسیم بریمانی مدیر پژوهش، دکتر ناصر طالبی رئیس دانشکده مهندسی برق و جمعی از اعضای هیات علمی گروه برق و کامپیوتر در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردید.

دکتر رامین محمد علی طهرانی با اشاره به نحوه راه اندازی دفتر خدمات فناوری و کسب و کار (کلینیک صنعت واحد) در شهرک صنعتی شمس آباد گفت:  برنامه ها و اهداف این دفتر در جهت رفع نیازمندی های بیش  از ۳۰۰۰ واحد صنعتی مستقر در این شهرک و استفاده از پتانسیل اعضای هیات علمی، دانشجویان، تجهیزات کارگاههای واحد در جهت تحقق دانشگاه حل مساله، مهارت آموزی و کارآفرینی ، ارتباط موثردانشگاه و صنعت، رفع مشکلات واحدهای صنعتی، روانشناسی صنعتی و طب کار و همچنین اخذ پروژه است.

معاون پژوهش و فناوری واحد یادگار امام (ره) شهرری عنوان کرد: در زمینه طراحی و تعمیر تابلوهای برق، مدارهای فرمان، تعمیرات الکتروموتورها، PLC ها و ... نیازهای دائمی در شهرک صنعتی شمس آباد وجود دارد که هدف ما استفاده از توانمندی ها و پتانسیل های اعضای هیات علمی، دانشجویان و فارغ التحصیلان این واحد دانشگاهی در راستای مرتفع نمودن این مشکلات است.

وی تشکیل گروهی جهت اطلاع رسانی مجازی و طرح موضوع میان اعضای هیات علمی گروه برق و کامپیوتر، شناسایی دانشجویان و فارغ التحصیلان توانمند دارای تجربه و تخصص، بازدید از واحدهای صنعتی و بررسی و تجزیه و تحلیل  نیازمندی های هر حوزه و استفاده از پتانسیل آزمایشگاه ها و کارگاه های این واحد دانشگاهی در صورت اخذ پروژه از صنعت را از جمله اهداف و اقدامات این کلنیک بیان کرد.