انتصاب سرپرست جدید دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۳۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۴ کد : ۷۰۰۱ اخبارها و رویدادها

دکتر علی سیستانی پور به سمت سرپرست جدید دانشکده هنر و معماری واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد، آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشکده هنر و معماری این واحد دانشگاهی با حضور دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد و اعضای هیأت رئیسه در سالن کنفرانس دفتر ریاست برگزار شد.

دکتر قاضی مغربی گفت: مسئولیت امانتی است که به انسان سپرده می‌شود و افرادی که به عنوان مسئول در قسمت‌های مختلف معرفی می‌شوند، باید با تمام توان در راستای پیشبرد و حفظ منافع سازمان خود تلاش و کوشش کنند.

دکتر قاضی مغربی ضمن تشکر از زحمات آقای محمد مهدی غیائی در زمان تصدی ریاست دانشکده هنر و معماری عنوان کرد: امیدوارم با انتصاب دکتر سیستانی پور شاهد پیشرفت های چشمگیری در زمینه آموزش مجازی باشیم.

در پایان دکتر قاضی مغربی با اهدا لوح تقدیرازحمات دکتر غیائی تقدیر و با  اهدا حکم برای دکتر علی سیستانی پور آرزوی موفقیت کرد.