اطلاعیه ۴-شروع کلاسهای آنلاین ترم تابستان

۰۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۸ کد : ۷۰۲۸ اطلاعیه ها

قابل توجه استادان و دانشجویان گرامی:

کلاس‌های آنلاین دروس نظری و نظری-عملی نیمسال تابستان ۹۹-۹۸ ایجاد شده است. شروع نیمسال تابستان از روز سه‌شنبه مورخ ۷ مردادماه می‌باشد. روزهای تعطیل رسمی، برگزاری کلاس در اختیار استاد می‌باشد.

آدرس ورود به سامانه کلاس آنلاین واحد یادگار امام (ره) شهرری:
vadana39.iauec.ac.ir

برای ورود نام کاربری (کد استادی/شماره دانشجویی) و رمز عبور (کدملی/شماره موبایل) می‌باشد. در صورتی که در ترم گذشته رمز عبور خود را تغییر داده‌اید، از همان رمز تغییر یافته برای ورود استفاده نمایید. در صورت فراموشی رمز عبور، از همان صفحه ورود و گزینه فراموشی رمز عبور برای تغییر رمز استفاده نمایید.

روز و ساعت تشکیل کلاس آنلاین باید مطابق با زمان مندرج در برنامه هفتگی انتخاب واحد باشد (با توجه به برگزاری ۴ جلسه در هر هفته، به منظور پیشگیری از تداخل ساعتی کلاس‌ها و ثبت غیبت، از جابجایی ساعت برگزاری کلاس جدا پرهیز فرمایید)

در همان روز برگزاری هریک از کلاس‌های آنلاین (اعم از جلسه تشکیل شده یا نشده)، وضعیت برگزاری/عدم برگزاری کلاس خود را از طریق تکمیل فرم زیر گزارش فرمایید:

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد