برگزاری آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۰۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۷:۱۲ کد : ۷۰۵۳ اخبارها و رویدادها
برگزاری آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

آزمون دکتری (نیمه متمرکز) سال ۱۳۹۹در یک نوبت صبح روز پنج شنبه 9 مرداد 99  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد، آزمون  دکتری سال ۱۳۹۹ همزمان با سراسر کشور در روز پنج شنبه مورخ  ۹۹/۰۵/۰۹ در یک نوبت و با تمهیدات کامل پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار شد.

دکتر امیر احمری‌نژاد معاون آموزشی واحد و نماینده تام‌الاختیار آزمون با بیان اینکه برگزاری کنکور دکتری امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا نسبت به سنوات گذشته کاملا متفاوت بود افزود: به همین منظور رعایت بهینه و کامل پروتکل های بهداشتی و اصول رعایت فاصله گذاری اجتماعی به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در راستای حفظ سلامت داوطلبان و عوامل اجرایی آزمون از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است .

نماینده تام‌الاختیار آزمون با تاکید بر رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در این آزمون به ضد عفونی کردن کلاسها و صندلی های محل آزمون داوطلبین اشاره کرد و گفت: انجام تب سنجی ، نصب تونل ضد عفونی کننده در ورودی دانشگاه، حضور پزشک معتمد، اهدا ماسک به افراد فاقد ماسک ، استقرار یک دستگاه آمبولانس و اکیپ اداره برق در محوطه دانشگاه از جمله اقداماتی بود که در روز برگزاری آزمون به نحو شایسته ای انجام گرفت.

وی  با اشاره به خط کشی مناسب جهت رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی در ورودی اصلی دانشگاه و ورودی محل های برگزاری آزمون و همچنین  مسیریابی مناسب با نصب بنرهای اطلاع رسانی جهت هدایت و راهنمایی داوطلبین به ساختمان های محل آزمون و دستورالعمل های رعایت نکات بهداشتی جهت شرکت 1665 نفر از داوطلبان در این حوزه، گفت: آزمون برادران  با 962 نفر شرکت کننده در دانشکده های «مدیریت و حسابداری» و «علوم انسانی» و آزمون خواهران با 703  نفر شرکت کننده در دانشکده های« فنی و مهندسی » و  «مهندسی برق  و کامپوتر» برگزارگردید.

وی در پایان با اشاره موقعیت خوب جغرافیایی واحد، دسترسی آسان به خطوط مترو و همچنین تجارب ارزنده واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در برگزاری موفق آزمون های مختلف، افزود: این آزمون در صحت و سلامت کامل به مدت ۲۴۰ دقیقه از ساعت ۸/۳۰ صبح لغایت ۱۲/۳۰ ظهر برگزار شد.

دکتر حامد نعمتیان مدیرکل آموزش واحد و معاون نماینده تام الاختیار آزمون با اشاره به برگزاری منظم این آزمون، از همکاری تمامی پرسنل حوزه‌های مختلف واحد تقدیر و تشکر کرد و افزود: واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری سابقه طولانی در برگزاری آزمونهای دکتری، کارشناسی ارشد، آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی، آزمون نظام مهندسی و ... دارد.

وی در ادامه خبر داد: آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۳۹۹ در روزهای پنج‌شنبه ، جمعه و شنبه 16، 17 و 18  مرداد 99 با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و اصول فاصله گذاری  در این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد.