برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۷ کد : ۷۰۹۴ اخبارها و رویدادها اخبار آزمون ها
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

آزمون کارشناسی ارشد سال۱۳۹۹ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با حضور بیش از 4 هزار 900  داوطلب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ در شاخه های فنی و مهندسی ، علوم پایه و علوم انسانی در سه نوبت صبح  روز پنج شنبه ، جمعه و شنبه به ترتیب ۱۶، ۱۷ و ۱۸  مرداد 99 با رعایت کامل نکات بهداشتی طبق دستورالعمل های ستاد مقابله با کرونا با حضور 4هزارو 900 داوطلب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار گردید.

دکتر امیر احمری‌نژاد معاون آموزشی واحد و نماینده تام‌الاختیار آزمون در حاشیه برگزاری این آزمون که با حضور دکتر سعید قاضی مغربی «رئیس واحد» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار شد، گفت: با توجه به اهمیت حفظ سلامت داوطلبان و عوامل اجرایی آزمون  به جهت  شیوع ویروس کرونا ، رعایت بهینه و کامل پروتکل های بهداشتی و اصول رعایت فاصله گذاری اجتماعی به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا مورد تاکید همه مسئولین و عوامل اجرایی آزمون بود.

نماینده تام الاختیارآزمون به اقدامات بهداشتی انجام گرفته در این خصوص اشاره کرد و افزود: با تاکید بر رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در این آزمون، ضد عفونی کردن کلاسها و صندلی های محل آزمون داوطلبین ، انجام تب سنجی ، نصب تونل ضد عفونی کننده در ورودی دانشگاه، حضور پزشک معتمد، اهدا ماسک به افراد فاقد ماسک ، استقرار مامورین راهنمایی و رانندگی و یک دستگاه آمبولانس و اکیپ اداره برق در محوطه دانشگاه از جمله اقداماتی بود که در روز برگزاری آزمون به نحو شایسته و مطلوب صورت گرفت.

وی با بیان اینکه  در این آزمونها رعایت کامل دستورالعمل و پروتکل های بهداشتی به دلیل شیوع  ویروس کرونا  با حضور نماینده وزارت بهداشت  به صورت ویژه و دقیق اجرا شد، به خط کشی مناسب جهت رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی در ورودی اصلی دانشگاه و ورودی محل های برگزاری آزمون و همچنین  مسیریابی مناسب با نصب بنرهای اطلاع رسانی جهت هدایت و راهنمایی داوطلبین به ساختمان های محل آزمون و دستورالعمل های رعایت نکات بهداشتی جهت شرکت 4915 نفر از داوطلبان در این حوزه اشاره کرد و گفت: آزمون برادران  با 2516 نفر شرکت کننده در دانشکده های «مدیریت و حسابداری» و «علوم انسانی» و آزمون خواهران با 2399  نفر شرکت کننده در دانشکده های« فنی و مهندسی و علوم پایه» ،  «مهندسی برق  و کامپوتر» و  «سالن تربیت بدنی امام علی(ع)»  برگزارگردید.

وی در پایان با اشاره به موقعیت خوب جغرافیایی واحد، دسترسی آسان به خطوط مترو و همچنین تجارب ارزنده واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در برگزاری موفق آزمون های مختلف، افزود: آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۳۹۹  در مدت زمان تعیین شده در صحت و سلامت کامل برگزار شد.

دکتر حامد نعمتیان مدیرکل آموزش واحد و معاون نماینده تام الاختیار آزمون با اشاره به تلاش بی وقفه همکاران دانشگاه در امر برگزاری منظم این آزمون، ضمن تشکر  از همکاری تمامی پرسنل حوزه‌های مختلف واحد افزود: این واحد دانشگاهی همواره در برگزاری آزمونهای دکتری، کارشناسی ارشد، آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی، آزمون نظام مهندسی و ... موفق عمل کرده است که این مهم حاصل تلاش مجموعه شریف علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بوده است.

وی در ادامه خبر داد: کنکور سراسری  سال ۱۳۹۹ در زمان های تعیین شده با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و اصول فاصله گذاری  در این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد.