بازدید تخصصی تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر از شهرک صنعتی شمس آباد

۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۵ کد : ۷۱۷۰ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی واحد با هماهنگی های صورت گرفته توسط حوزه معاونت پژوهش و فناوری با تعدادی از واحد صنعتی مستقر در شهرک صنعتی شمس آباد که در زمینه مهندسی برق دارای نیازمندی های حل مسئله و تحقیق و توسعه می باشند، در روز سه شنبه مورخ ۱۱ شهریور ماه ۹۹، اولین بازدید تخصصی از 8 صبح تا 6 بعداز ظهر با حضور تعدادی از اعضای هیات علمی گروه مهندسی برق واحد، انجام گرفت.

نخستین محل بازدید از شرکت ثمین نیرو آذر فعال در زمینه طراحی و تولید تابلوهای برق صنعتی انجام شد. در این بازدید، مسائل و مشکلات موجود شرکت مطرح گردید. همچنین تعاملات دوجانبه فیمابین دانشگاه آزاد واحد یادگار امام و شرکت ثمین نیرو آذر در زمینه تعمیرات و نگهداری، اشتغال دانشجویان و کارآموزی مورد بحث قرار گرفت.

دومین بازدید از شرکت داتیس تولید کننده انواع سیستم های کنترلی آسانسور انجام شد. در واحد R&D این شرکت، 32 مهندس مشغول فعالیت بوده که طراحی، ساخت و تولید اینورتر و عرضه آن به بازارهای داخلی و خارجی از دستاوردهای آن می­باشد. در این بازدید ضمن طرح مباحث کاملاً تخصصی از سوی استادان گروه برق که مورد استقبال و توجه زیاد مهندسین شرکت قرار گرفت، پیشنهاد پروژه مشترک بین دانشگاه و شرکت داتیس در زمینه تولید موتور و متعلقات آن در آسانسور، جذب نیرو از طرف شرکت در واحد R&D و اعزام دانشجو جهت کارآموزی به این شرکت بطور جدی مطرح گردید.

سومین بازدید از ساختمان طب کار و کلینیک‌ سلامت انجام شد. این کلینیک در حال حاضر غیرفعال می باشد. استقرار طب کار و فعالسازی مجدد کلینیک سلامت از سوی دانشگاه آزاد واحد یادگار امام در این شهرک، با توجه به پتانسیل های این واحد دانشگاهی پیشنهاد گردیده و در حال طی مراحل اخذ مجوز و راه اندازی می باشد.  شایان ذکر است که معاینات دوره‌ای کلیه کارگران فعال در شهرک صنعتی شمس آباد در طول سال برای همه شرکت ها در زمینه های بینایی سنجی، شنوایی سنجی، آزمایشات دوره ای تست خون و سایر موارد پزشکی در کلینیک سلامت شهرک الزامی می باشد.