اطلاعیه امتحانات؛ چند نکته ساده و بسیار کاربردی ویژه دانشجویان

۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۱ کد : ۷۲۱۶ اطلاعیه ها

برای ورود به سامانه امتحانات آنلاین از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید.

نیازی به ورود به وبسایت دانشگاه ندارید، مستقیما آدرس زیر را در مرورگر تایپ و  واردشوید:vadana39.iauec.ac.ir

اگر به هر دلیلی از صفحه بیرون افتادید یا صفحه قفل شده بود، یکبار مرورگر را ببندید و مجدد وارد شوید و آزمون خود را از سوال بعدی ادامه دهید.

سوالات نمره منفی ندارند. اگر به سوال بعدی بروید، امکان بازگشت به سوالات قبلی را ندارید.

اتمام آزمون را بعد از پاسخگویی به آخرین سوال بزنید. اگر به هر دلیلی موفق به زدن اتمام آزمون نشدید، جای نگرانی نیست، پاسخ هر سوالی که وارد کرده اید در سیستم ثبت شده است.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری