فرایند ثبت نام دانشجویان‌ جدید الورود دانشگاه آزاد اسلامی

۲۸ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۰ کد : ۷۳۹۱ اخبارها و رویدادها اطلاعیه ها
فرایند ثبت نام دانشجویان‌ جدید الورود دانشگاه آزاد اسلامی

مرحله اول :
از روز دوشنبه ۲۸ مهر طبق جدول زمان بندی اعلام شده تکمیل و بارگذاری کلیه مدارک و مستندات(مانند عکس، تصویر کارت ملی، فرم‌ها و... )به سامانه آموزشیار مراجعه کنید:   edu.iau.ac.ir

مرحله دوم:
بر اساس جدول زمان بندی که متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد بصورت حضوری به دانشگاه برای احراز هویت، تحویل و تطبیق مدارک و مستندات مراجعه کنید.

مرحله سوم :
پس از آن وضعیت دانشجو در سامانه آموزشیار فعال و پرداخت شهریه ثابت و اتمام فرایند ثبت نام انجام می‌شود.

مرحله چهارم :
انتخاب واحد توسط آموزش دانشگاه

مرحله پنجم :
راهنمایی برای شرکت در کلاس‌های مجازی توسط دانشگاه
زمانبندی ثبت نام الکترونیکی دانشجویان جدید الورود در سامانه آموزشیار که بر اساس حرف اول نام خانوادگی است.
روز دوشنبه ۲۸ مهر :

از حرف « الف » تا « ژ »

روز سه شنبه ۲۹ مهر :
از حرف « س » تا « ی »

ثبت نام با تأخیر (ویژه کلیه حروف که در بازه فوق اقدام به ثبت نام نکرده‌اند) :
چهارشنبه ۳۰ مهر تا جمعه ۲ آبان

داوطلبان گرامی دقت داشته باشند که فقط پذیرفته‌شدگانی که پیامک ‌قبولی در دانشگاه آزاد اسلامی را دریافت‌ کرده‌اند می‌بایست در ثبت نام الکترونیکی شرکت کنند و فعلا نتایج انتخاب رشته صرفا براساس سوابق تحصیلی اعلام شده است.