سامانه ارسال درخواست الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی جایگزینی جهت عدم مراجعات حضوری در شرایط بیماری کرونا

۱۰ آبان ۱۳۹۹ | ۲۲:۲۵ کد : ۷۴۳۹ اطلاعیه ها

به اطلاع شرکت کنندگان آزمونهای سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی (دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد، سراسری و..) و دوره های بدون آزمون دکتری تحصصی ویژه استعدادهای درخشان و کارشناسی ارشد ویژه استعدادهای درخشان می رساند ، جهت حفظ سلامتی داوطلبین محترم و با توجه به بیماری کرونا ازمراجعه حضوری به مرکزسنجش،پذیرش وفارغ التحصیلی خودداری نمایند .

جهت ثبت درخواست الکترونیکی وثبت اعتراض به سامانه sede.iau.ac.ir   مراجعه نمایند و درخواست خود را همراه با مستندات( کارنامه و......) لازم ثبت نمایند.

نکته قابل ذکر در ثبت درخواست الکترونیکی اعلام نوع آزمون  و درج اطلاعات کامل فردی و آدرس و تلفن می باشد . به درخواستهای فاقد اطلاعات فردی و آدرس پاسخ داده نمی شود.

تذکر مهم : این سامانه جایگزین مکاتبات و مراجعات حضوری برای ثبت درخواستها است. در صورت داشتن هرگونه سوال در خصوص آزمونهای فوق و دوره های بدون آزمون  داوطلبان از طریق تلفن گویای 4743_021 و یا  سیستم پرسش و پاسخ مجازی به آدرسfaq.azmoon.iau.ac.ir    سوالات خود را مطرح نمایید تا کارشناسان راهنمایی و پاسخ دهند و از مراجعه حضوری اکیدا خودداری نمایند.