مصاحبه اختصاصی روابط عمومی واحد با دکتر علی دلشادنداف از دانش آموختگان مقطع دکتری واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰ کد : ۷۵۰۹ اخبارها و رویدادها مصاحبه با دانشجویان دکتری

جناب دکتر دلشاد لطفا خودتان  را  بفرمایید:

اینجانب علی دلشادنداف دانش آموخته رتبه اول مقطع دکتری تخصصی رشته ادیان و عرفان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری  می باشم سال ورودم:1394،  سال دفاع:1398 میباشد  و تحصیل من 4 سال به طول کشید.

استادان راهنما و مشاور شما چه کسانی بودند؟

استاد راهنمای بنده، دکتر شهرام پازوکی و استاد مشاورم دکتر محمودرضا اسفندیار می باشد .

دانشگاه واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری را چگونه ارزیابی می کنید؟

از لحاظ علمی به اساتید تراز اول این رشته همچون دکتر آموزگار، دکتر پازوکی، دکتر علمی که از سایر دانشگاه های برتر دعوت به تدریس شده بودند می‌توان اشاره کردکه در این جا لازم میدانم از زحمات و تلاش های جناب آقای دکتر اسفندیار مدیر محترم گروه و جناب آقای دکتر جلالی شیجانی سپاس و قدردانی نمایم که باعث شد ما از حضور این اساتید و همچنین آقایان دکتر اسفندیار و جلالی و لطیفی (اعضای محترم هیات علمی واحد) بهره مند شویم و همین امر ایجاد انگیزه و علاقه اغلب دانشجویان این رشته را در برداشت، علی الخصوص خود من که دارای مدرک کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر بودم و از مقطع کارشناسی ارشد به  این رشته وارد شدم.

وضعیت درسها را چگونه ارزیابی میکنید؟

در مقطع دکتری غالبا بر روی متون مقدس ادیان تاکید میشه و به خاطر حضور اساتید برجسته در این رشته، تمامی درسها اگرچه خیلی سخت بود و وقت و انرژی زیادی از ما می‌گرفت ولی به خاطر انتخاب نوع منابع توسط اساتید محترم (که همه منابع دست اول و معمولا به زبان اصلی بود)، خیلی برای ما آموزنده بود و خود من خیلی بهره بردم. بسیاری ازکلاسهای ما معمولا چندین ساعت(اغلب از صبح تا بعدازظهر) طول می‌کشید و زمان برای ما به سرعت می گذشت و ما همچنان مشتاق یادگیری بیشتر بودیم.

به نظر شما واحدیادگارامام (ره) شهرری چه امتیازات ومزایایی دارد؟ و چرا این واحد دانشگاهی را جهت تحصیل انتخاب نمودید؟

یکی از مزایای عمده این واحد دانشگاهی بهره گیری از اساتید مطرح و برجسته در رشته ادیان و عرفان می باشد و به خاطر حضور اساتیدی همچون آقایان دکتر اسفندیار و دکترجلالی از دوره کارشناسی ارشد و نیز دقت و سخت‌گیری آقای دکتر اسفندیار در انتخاب اساتید و کیفیت بالای تدریس اساتید.

در خصوص امتحان جامع و رساله خودتان توضیح بفرمایید:

امتحان جامع تجربه سختی بود، امتحان در 2 روز متوالی از صبح تا بعدازظهر به صورت کتبی و شفاهی برگزار شد. سؤالات بسیار مشکل و مفهومی بودکه خوشبختانه با موفقیت برگزار شد و من بالاترین نمره رو اخذ کردم.

موضوع پایان نامه اینجانب"جایگاه اسرائیلیات در ادیان ابراهیمی و تأویل عرفانی آنها" بوده که با توجه به ویژگی و حساسیت خاص موضوع باعث شد تا نیاز به تلاش و پشتکار بسیار زیادی داشته باشد ونزدیک به 2 سال بدون وقفه به مطالعه و تحقیق پرداختم به طوری که تعداد منابع مورد استفاده‌ام به 450 منبع رسید که بنا به اظهار استادان حاضر در جلسه دفاعیه، کم نظیر بوده است.

قابل توجه این است که  برای دسترسی به برخی از منابع که به صورت الکترونیکی هم در دسترس نبود ناچار به سفر به شهرهای مختلف شدم که این موضوع هم به نوبه خودش تجربه جدید و جذابی را برایم به ارمغان آورد.

چندتامقاله دارید؟

9 مقاله که ازاین تعداد 4 مقاله علمی پژوهشی وزارتین بوده و 2   مقاله هم در  دوکنگره بین المللی به عنوان مقاله منتخب معرفی و برگزیده شد. 3 مقاله هم در هفته نامه و مجلات دیگر به چاپ رسید.

برای دانشجویانیکه قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را دارند چه پیشنهاد یا‌ توصیه ای دارید؟

از نظر من تحصیل درمقطع دکتری مستلزم مطالعات فراوان، تحقیق و پژوهش است و لازمه آن داشتن عطش آموختن و انگیزه حرکت در مسیر مرزهای دانش است و به همین دلیل دوستانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را دارند باید با این انگیزه وارد شوند و در واقع انگیزه هایی مثل نام ، شهرت و موقعیت و ... باعث میشود تحمل سختی های این مسیر دشوارتر باشد.

چه توصیه ای برای دانشجویانیکه در این رشته تحصیل میکنند دارید؟

سخت کوشی، پشتکار، مطالعه زیاد

برنامه شما پس ازفارغ التحصیلی چیست؟

تدریس، تحقیق و پژوهش

تحصیل در مقطع دکتری تا چه اندازه در ایجاد نگرش جدید و تغییر بینش شما تاثیر داشته است؟

معنویت خواهی و کمال خواهی انسان ریشه در فطرت او داشته و بدون وجود استاد و راهنما، تربیت اخلاقی و تحول انسانی و رسیدن به کمال و مقصد امکان پذیر نمی‌باشد. برای حصول این منظور تحصیلات آکادمیک و بهره بردن از اساتید و امکانات علمی دانشگاهی برای من بسیار مفید و راهگشا بوده و منجر به توانمندتر شدن در درک حقایق مسیر خودشناسی و در نهایت خداشناسی شده است.

آقای دکتر دلشادنداف از اینکه وقتتان را در اختیار ما گذاشتید از شما تشکر می کنیم و برای شما آرزوی موفقیت داریم در پایان اگر صحبتی دارید بفرمائید:

در پایان از همه کارمندان و اساتید محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری تشکر و قدردانی می‌کنم و برایشان سلامتی وتوفیق روزافزون از خداوند بزرگ خواستارم.