برگزاری کارگاه از ایده تا تاسیس شرکت دانش بنیان در واحد یادگار امام (ره) شهرری

۲۷ آذر ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۷ کد : ۷۶۰۴ اخبارها و رویدادها
برگزاری کارگاه از ایده تا تاسیس شرکت دانش بنیان در واحد یادگار امام (ره) شهرری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: کارگاه از ایده تا تاسیس شرکت دانش بنیان در واحد دانشگاهی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار گردید.
در این مراسم که به مناسبت هفته پژوهش و فناوری برگزار گردید، در ابتدا  آقای دکتر آزادی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور، مراحل تبدیل ایده به محصول اولیه در قالب تشکیل هسته های فناور و خروج موفق در قالب یک شرکت دانش بنیان را تشریح نمود.
در ادامه دکتر نجف پور مدیر حوزه برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش¬بنیان ضمن تشریح مفاهیم، ساختار، روش‌ها و قوانین شرکت های دانش بنیان؛ در راستای خروج موفق ایده ها از مراکز رشد به نحوه پذیرش، تاسیس و استقرار شرکت های دانش بنیان در قالب 10 مدل مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی طبق آیین نامه جامع بازار فناوری و سرای نوآوری و حمایت‌های صورت گرفته از شرکت های دانش بنیان پرداخت.
در انتها سخنرانان به سوالات و ابهامات شرکت کنندگان پاسخ دادند.