بازدید دکتر منطقی و هیات همراه از پروژه بازسازی کامل ده دستگاه واگن

بازدید دکتر منطقی و هیات همراه از پروژه بازسازی کامل ده دستگاه واگن

به گزارش روابط عمومی واحد، دکتر منوچهر منطقی «دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری» و هیات همراه صبح امروز از محل بازسازی ده دستگاه واگن توسط واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بازدید کردند.

دکتر منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری در بازدید از پروژه بازسازی ده دستگاه  واگن  قطار توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری گفت: این پروژه دارای ابعاد مهمی ست. چرا که  در دانشگاه‌ها مباحث عملی زیاد مطرح نیست و این پروژه زمینه ساز موقعیت عالی برای دانشگاه است و زمانی که اسم دانشگاه به میان می آید ما صرفاً با یک دانشکده در ارتباط نیستیم.
دکتر منطقی عنوان کرد: با توجه به قدیمی بودن واگن ها ما باید از طراحی های نوین و فناوری های جدید که مورد قبول کارفرما باشد استفاده کنیم چرا که با این کار هم رضایت مسافر افزایش پیدا می‌کند و هم با کاهش هزینه ها روبه رو هستیم.
وی افزود: با توجه به سیاست‌های جدید دولت که استفاده از خطوط ریلی بایستی افزایش پیدا کند میتوان با طراحی جذاب از زیرساخت‌های ریلی استفاده بهینه کرد چرا که دانشگاه ها سرشار از ایده و خلاقیت هستند و با کمک اعضای هیات علمی می‌توان به این سیاست‌ها دست یافت.
در ادامه مهندس فرهمند عضو هیئت مدیره و قائم مقام مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا تصریح کرد: این شرکت در ابتدا با واگذاری بازسازی یک دستگاه واگن آلمان غربی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در صدد ارزیابی توانایی ها و پتانسیل ها این واحد دانشگاهی برآمد و پس از تکمیل پروژه اول و برطرف ساختن اشکالات فنی قرارداد بازسازی ۱۰ دستگاه واگن به این واحد دانشگاهی واگذار شد که امیدواریم هرچه سریعتر بازسازی به اتمام برسد و واگن ها در سیر بهره برداری قرار گیرند.
دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری اظهار داشت: علیرغم شیوع ویروس منحوس کرونا پروژه بازسازی ۱۰ دستگاه واگن به خوبی پیش رفته و رضایت حاصل شده است و پس از اتمام این قرارداد پروژه بعدی ما در شرکت رجا آغاز می شود و با کمک معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری درصدد انجام طرح‌های مشترک سه جانبه خواهیم بود تا گام های ارزشمندی در جهت ارتباط دانشگاه با صنعت و کاربردی کردن دانش های آموخته شده به دانشجویان برداریم.