دکتر قاضی مغربی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری دانشجوی مشترک با دانشگاه فنی کلن آلمان جذب می کند

۰۹ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۴ کد : ۷۶۵۱ اخبارها و رویدادها
دکتر قاضی مغربی:  دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری دانشجوی مشترک با دانشگاه فنی کلن آلمان جذب می کند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: این واحد دانشگاهی به صورت مشترک با دانشگاه فنی کلن آلمان در رشته کاردان فنی مکانیک پیش ثبت نام انجام می دهد.

قاضی مغربی اظهار کرد: متقاضیان در صورت پذیرش در دوره مذکور و پس از فراغت از تحصیل در رشته تکنسین مکانیک صنعتی، دو مدرک مستقل از دو دانشگاه ایرانی و آلمانی دریافت خواهند نمود.

وی ادامه داد: این دوره در سه مدل 1- تحصیل تنها در ایران، 2- تحصیل بخشی در ایران و بخشی در آلمان و 3- تحصیل تنها در آلمان اجرا خواهد شد. با توجه به شرایط کنونی دو مدل اول در دسترس است.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در خصوص نحوه پیش ثبت نام در این دوره گفت: متقاضیان، لازم است با مراجعه وب وب سایت دانشگاه  فرم آنلاین به آدرس  http://iausr.ac.ir/fa/form/270را تکمیل نمایند و در صورت تایید و پذیرش جهت مصاحبه و انجام مراحل اداری با آنان تماس گرفته خواهد شد.

قاضی مغربی در خصوص زبان تحصیل در این دوره افزود: زبان تحصیل برای مدل ایرانی فارسی است ولی برای مدل های تحصیل در آلمان نیاز است زبان آلمانی حداقل سطح B2 را داشته باشند.

وی ادامه داد: ویزا با دعوتنامه دانشگاه آلمانی صادر خواهد شد. هزینه بلیط بر عهده دانشجوست و هزینه های آلمان بر عهده شرکت حمایت کننده دانشجو می باشد. هزینه های تحصیل در ایران توسط دانشجو یا شرکت حمایت کننده تامین خواهد شد. این شرکت ممکن است ایرانی یا نمایندگی شرکت آلمانی در ایران باشد.

قاضی مغربی با بیان اینکه در این دوره از تحصیل هر دانشجو توسط شرکت یا کارخانه ای حمایت می شود اظهار کرد:  برای مدل فقط ایرانی و فقط آلمانی دانشجو دو روز در هفته در دانشگاه است و چهار روز در شرکت یا کارخانه. در مدل ایرانی و آلمانی دانشجو شش ماه آخر تحصیل تمام وقت در شرکت آلمانی خواهد بود.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری  با اشاره به این مطلب که مطابق قرارداد در هر سه مدل تحصیل "فقط در ایران"، "تحصیل فقط در آلمان" و "تحصیل بخشی در ایران و بخشی در آلمان" تصریح کرد: دانشجو پس از فراغت از تحصیل دو مدرک یکی مدرک کاردانی فنی مکانیک از واحد یادگار امام خمینی ره شهرری و و یکی مدرک تکنسین مکانیک صنعتی Industriemechaniker از دانشگاه صنعتی کلن اخذ خواهد کرد. دانشگاه ایرانی مدرک سومی به صورت مدرک مهارتی نیز برای فارغ التحصیلان صادر می کند که این مدارک قابل ترجمه هم هستند.

وی با تاکید بر اینکه که فقط می توانیم دانشجویانی را جذب نماییم که مورد نیاز صنایع باشند گفت: برای این منظور پیرو تفاهم نامه و قرارداد های که با صنایع داخلی منعقد گردیده است نیازهای هزاران شرکت داخلی فعال در ایران و کشورهای همسایه در حال پیگیریست.

قاضی مغربی با اشاره به اینکه که قرار بر صدور مدرک توسط دانشگاه صنعتی کلن  است بیان کرد:  طبیعتا دانشگاه مذکور در تمامی مراحل تحصیل دانشجو از پذیرش تا جذب نظارت دارند و طبیعتا پذیرش دانشجو هم شامل آزمون های کتبی و شفاهی و مصاحبه برای اخلاق و مهارت دانشجو خواهد بود.

وی در پایان گفت: این فعالیت مشترک حاصل تلاش ها و پیگیری های نزدیک به 3 سال است که طی ده ها جلسه داخلی و خارجی توسط مسئولان، اعضای هیات علمی و پرسنل محترم دانشگاه آزاد اسلامی و صاحبان صنایع داخلی و خارجی به ثمر نشسته است که تصویر چند نمونه از جلسات به پیوست می آید.

انعکاس خبر در خبرگزاری صدا و سیما

انعکاس خبر در خبرگزاری ایرنا

انعکاس خبر در خبرگزاری فارس

انعکاس خبر در خبرگزاری آنا