انعقاد تفاهم نامه فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری و کانون صنفی کارمندان بازنشسته صنعت نفت ایران

۱۷ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۵ کد : ۷۶۹۸ اخبارها و رویدادها
انعقاد تفاهم نامه فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری و  کانون صنفی کارمندان بازنشسته صنعت نفت ایران

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد، تفاهم نامه علمی پژوهشی میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری و کانون صنفی کارمندان بازنشسته صنعت نفت ایران

به نمایندگی آقای دکتر سعید قاضی مغربی، رئیس واحد یاگار امام (ره) شهرری و مهندس حسین کاشفی رئیس هیات مدیره، به امضای طرفین رسید.

این تفاهم­نامه به منظور گسترش همکاری­های علمی، آموزشی، پژوهشی و استفاده از توانائی­ها و قابلیت­های فنی و تخصصی و بهره­گیری از تجارب و ظرفیت­های دو طرف جهت همکاری در خصوص پایه‌گذاری، تدوین، راه‌اندازی وارائه آموزش‌های تخصصی فنی، علمی - کاربردی، عملی، تجربی و مهارتی حرفه‌ای به فرزندان بازنشستگان با استفاده از توانمندی‌های علمی دانشگاه و واحدهای عملیاتی و آموزشی صنعت نفت در سراسر کشور و به منظور برطرف نمودن نیازهای متقابل می‌باشد.

همکاری های یاد شده در این تفاهم نامه عبارتند از:

آموزش مستمر مربی و استاد مورد نیاز در رشته‌های تعریف شده در رده‌های مختلف: نظری، عملی، عمومی، کارگاهی   و آموزش‌های عملی - تخصصی در بنگاه‌های اقتصادی.

همکاری و مشارکت در خصوص مستندسازی، تهیه جزوات آموزشی، تهیه محتوا و سیلابس، طراحی دورهﻫﺎی ﮐﻮتاه‌ﻣﺪت آموزشی و تدوین برنامه‌های درسی مورد نیاز طرفین

گسترش آموزش در بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی.

ایجاد و یا تسهیل ارتباطات لازم بین آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های آموزشی دانشگاه با واحدهای عملیاتی و آموزشی صنعت نفت در سراسر کشور با رویکرد تعمیم و تحکیم بیشتر ارتباط صنعت با دانشگاه و بالعکس.

جذب فراگیران علاقمند جهت نوآموزی و بازآموزی از بنگاه‌های اقتصادی و نیروهای علاقمند در جامعه هدف.

بازآموزی و نوآموزی متخصصین، کارشناسان و فعالان شرکت‌ها و دست­اندرکاران صنعت.

تجهیز کارگاه‌های آموزشی عملی تخصصی در داخل دانشگاه برحسب نیاز و توان متخصصین کانون.

معرفی فرصت‌های شغلی برای فراگیران علاقمند و اﯾﺠﺎد ﺷﺮاﯾﻂ ﻻزم و ﺟﺎذب ﺟﻬﺖ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر مهارت ‌آموختگان برتر.

همکاری و مشارکت در ارائه خدمات آموزشی از قبیل تبادل مدرس، برگزاری کلاس‌های آموزشی بر اساس نیازهای طرفین، برگزاری دوره­های کوتاه­مدت، کنفرانس­ها، سمینارها، کنگره­ها، کارگاه­ها و نشست­های علمی در زمینه‌های مورد توافق.

اطلاع‌رسانی خدمات آموزشی به فراگیران از طریق توزیع تراکت، الصاق پوستر، نصب بنر، بیلبورد و وب­سایت.