قابل توجه استادان گرامی

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۱ کد : ۷۷۹۱ اطلاعیه ها

1- دانشجو اگر در امتحان مجازی حاضر شده است ولی پاسخنامه بارگذاری نکرده است، تکلیف نمره نهایی چیست؟

پاسخ: در این شرایط نمره امتحان، صفر لحاظ می شود (مانند برگه سفید) و نمره کلاسی به عنوان نمره نهایی (از صفر تا ۱۳ برای مقاطع کاردانی و کارشناسی) لحاظ میشود.

تبصره: اگر امتحان مربوط به تاریخ های 18 و 19 ام است، استاد ایمیل را نیز چک نماید. اگر زمان ارسال ایمیل با زمان امتحان مطابقت داشت، در نمره نهایی لحاظ کند. در غیر اینصورت جای نمره را خالی رها کند (در آموزشیار برخلاف سیدا، نمرات به صورت تک تک قابل تایید است) و در زمان تایید لیست امتحانات اعلام گردد تا تصمیم لازم توسط شورای آموزشی اتخاذ گردد.

2- در صورتی که دانشجو در امتحان حاضر نشود ولی تکالیف کلاسی داشته باشد؛ تکلیف وضعیت نمره نهایی چیست؟

پاسخ: مشابه کلاس حضوری که دانشجویانی بودند که در طول ترم حاضر بودند و تمرین تحویل داده اند ولی در امتحان شرکت نمی کردند. غیبت امتحان ثبت می شود.

3- نمرات در کجا باید ثبت شوند (در دان، آموزشیار یا هر دو)؟

پاسخ: هیچ نمره ای در دان ثبت نشود. مجموع نمرات کلاسی و پایان ترم در آموزشیار ثبت شود.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری