تجلیل از کارکنان بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری

۰۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۲ کد : ۷۸۴۴ اخبارها و رویدادها
تجلیل از کارکنان بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: مراسم تجلیل از زحمات خانم زهرا محمد پور، آقایان غیبعلی مولائی و محمد علی دهنوی کارکنان بازنشسته واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری  با حضور دکتر سعید قاضی‌مغربی رئیس واحد، دکتر سید محمد میرزاده حسینی معاون مدیریت توسعه و منابع، دکتر شهرام علم معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر جمشید نجف پور مدیر کل امور اداری و مهندس قدرتی مدیر کل حراست در دفتر ریاست این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر قاضی مغربی ضمن تبریک ماه رجب و آرزوی بهره مندی از فیوضات این ماه پر برکت گفت: بدنه دانشگاه، کارکنان خدوم و صادق آن است و خداوند را شاکرم که یاوران صدیقی همانند شما را دارم و تلاش شما باعث پیشرفت و موفقیت  این واحد دانشگاهی شده است.

دکتر قاضی‌مغربی ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند همکاران بازنشسته واحد افزود: برای شما عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم و  امیدواریم بتوانیم  از تجربیات ارزنده شما  به نحو احسن استفاده کنیم.

در پایان این مراسم با اهداء لوح و قرآن نفیس از زحمات خانم زهرا محمد پور، آقایان غیبعلی مولائی و محمد علی دهنوی تقدیر بعمل آمد.