اطلاعیه مهم و فوری: تمدید عضویت در سامانه ساجد جهت بیمه تکمیلی با شرکت بیمه ملت

۰۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۵ کد : ۷۸۴۹ اطلاعیه ها

اطلاعیه مهم و فوری(قابل توجه کارکنان گرامی و اعضاء محترم هیأت علمی)

با عنایت به ابلاغ بخشنامه شماره 62071 مورخ 99/11/28 معاون محترم توسعه و مدیریت منابع دانشگاه مبنی بر تمدید قرارداد تأمین هزینه مازاد درمان کارکنان دانشگاه از تاریخ 99/11/1 لغایت 1400/10/30 به اطلاع می رساند؛ با توجه به انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی با شرکت بیمه ملت، همکاران گرامی که متقاضی بهره مندی از مزایای این بخشنامه می باشند؛ می بایست حداکثر تا تاریخ ۹۹/۱۲/۹ تمایل عضویت خود و افراد زیرمجموعه را با مراجعه به سامانه ساجد به نشانی sajed.iau.ir (بخش صندوق تأمین هزینه درمان، ثبت نام دوره جدید) اعلام نمایند. شایان ذکر است با توجه به امکان دانلود بخشنامه مربوطه در زمان ثبت نام، مطالعه و آگاهی از مفاد بخشنامه قبل از تأیید نهایی درخواست الزامی می باشد.

معاونت توسعه مدیریت و منابع