برگزاری اولین رویداد کرسی آزاد اندیشی با محوریت هنر و معماری در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۰ کد : ۷۸۵۶ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: اولین رویداد کرسی آزاد اندیشی با محوریت هنر و معماری  و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری و با رعایت پروتکل های بهداشتی با حضور دکتر محمد رضا اله قلی قصری رئیس دانشکده فنی و مهندسی و علوم پایه، دکتر مریم قلی زاده معاون دانشکده و دکتر محمد مهدی غیایی از اعضای هیات علمی در سالن خوارزمی این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

دکتر علی شهابی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی با اشاره به فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در خصوص برگزاری فضاهای کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها گفت: هدف افزایش روحیه مطالبه گری و آرمان خواهی در دانشجویان است.

مدیر امور فرهنگی و اجتماعی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری عنوان کرد: این واحد دانشگاهی در راستای افزایش انگیزه و نشاط در رویدادهای دانشجویی همواره پیشگام بوده است و با فعالیت های صورت گرفته در معاونت دانشجویی و فرهنگی موفق به انتخاب 14 تیم از این واحد دانشگاهی برای شرکت در کرسی آزاد اندیشی استان تهران شدیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: امروز تیم های دعوت شده در این رویداد از واحد های استان تهران اند که در سه روز متوالی با یکدیگر به رقابت می پردازند. دانشجویان شرکت کننده در  مقطع تحصیلات تکمیلی در حال تحصیل اند و در زمینه موضوعات تخصصی شهرسازی در حال فعالیت اند.

وی افزود: واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در فضای کرسی های آزاد اندیشی بصورت تخصصی در حال فعالیت است و صرفاً به موضوعات علوم انسانی توجه نمی کند.

شایان ذکر است گروه شهر از دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس با موضوع مکانیزه شدن اقدامات در شهرداری ها، ارتباط مستقیم با کاهش تخلفات در حوزه شهرداری موفق به صعود به مرحله استانی شدند.