نشست صمیمی معاون توسعه مدیریت و منابع با مدیران ، کارکنان و پرسنل اداری واحد

۱۷ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۱ کد : ۸۰۸۵ اخبارها و رویدادها
نشست صمیمی معاون توسعه مدیریت و منابع با مدیران ، کارکنان  و پرسنل اداری واحد

به گزارش روابط عمومی واحد، نشست صمیمی معاون توسعه مدیریت و منابع با مدیران ، کارکنان اداری واحد برگزار شد.

در این جلسه که با هدف تسهیل در انجام امورات مربوط به حوزه توسعه مدیریت و منابع در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار گردید دکتر سیدمحمد میرزاده حسینی معاون توسعه مدیریت و منابع ضمن تشکر از حضور کارکنان اداری در این جلسه گفت:  فضای کاری حوزه اداری و مالی به لحاظ ارتباط با دانشجویان و کارکنان در عرصه های مختلف بسیار فعال و پرکار است.

وی با اشاره  به انجام امورات پشتیبانی  سایر حوزه ها توسط کارکنان اداری  و مالی به نقش مهم و اساسی کارکنان در این بخش اشاره کرد و گفت: با وجود کاهش تعدادی از پرسنل واحد به جهت بازنشستگی و بازخریدی، همه کارکنان این حوزه  با تمام توان نسبت به انجام به موقع وظایف و امورات محوله  به نحو مطلوب و شایسته اقدام می نمایند.

میرزاده در ادامه به اهمیت امورات پشتیبانی این حوزه در واحد تاکید کرد و گفت:  در صورت تعلل و عدم انجام به موقع  کارها در این حوزه فعالیت سایر بخشهای مختلف واحد نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت که این موضوع باعث کند شدن روند امورات کاری در دانشگاه خواهد شد.

این مقام  مسئول  در ادامه به رسالت اصلی دانشگاه که همان آموزش است اشاره کرد و افزود: در صورتی که کار آموزش دانشگاه  به درستی انجام نشود  فعالیت های پژوهشی به نحو مطلوب انجام نخواهد شد  که این مسئله منجر به  کاهش  رشد فعالیت های پژوهشی در واحد خواهد شد.

میرزاده در ادامه به نقش کارکنان حوزه اداری و مالی در راستای تسهیل فرایندهای کاری دانشگاه برای انجام به موقع درخواست ها اشاره کرد و گفت: رفع مشکلات و انجام به موقع درخواست ها از طرف کارکنان و استادان مسئله مهم و اساسی است که لازم است در این خصوص به آن توجه ویژه ای داشته باشیم تا در اسرع وقت نیاز های همکاران انجام پذیرد.

معاون توسعه و مدیریت منابع با تاکید بر اهمیت تسهیل در  انجام کارها و سرعت بخشیدن به امورات و همچنین مسئله صرفه جویی در شرایط موجود بیان کرد : یکی از موضوعات اصلی در صرفه جویی حذف فرایند های کاغذی و تبدیل آن به فعالیت های الکترونیکی است که لازم است تمامی درخواست ها و مکاتبات اداری با مستندات مربوطه  در سطح دانشگاه از طریق کارتابل الکترونیکی انجام گیرد .

وی افزود: کارکنانی که در راستای کاهش هزینه ها و حذف فرایند های کاغذی دارای ایده و راهکار مناسبی می باشند می توانند موضوع را در قالب پیشنهاد به امور اداری واحد ارسال تا ضمن تشویق فرد مورد نظر از ایده ارائه شده استفاده شود.

وی همچنین با اشاره به  فراهم کردن شرایط برای انجام دور کاری  پرسنل  در منزل  گفت: در  صدد هستیم تا در آینده  به دنبال فراهم کردن بسترها و شرایط لازم  باشیم تا با اخذ  مجوز  تعدادی از کارکنان واحد بتوانند به صورت دور کار فعالیت ها و امورات دانشگاه را در منزل انجام دهند.

در ادامه این جلسه دکتر جمشید نجف پور مدیر کل امور اداری واحد به اهمیت کاهش بروکراسی اداری در واحد تاکید کرد و گفت: با تلاش های انجام شده اتوماسیون اداری واحد در ابتدای سال جاری  علاوه بر تحت شبکه داخلی به صورت تحت وب قابل استفاده کارکنان می باشد.

وی همچنین ادامه داد: در راستای بهینه سازی مکاتبات و درخواست های حوزه های مختلف فرم هایی طراحی و در اتوماسیون اداری قرار داده شده است  که کارکنان می توانند  بنابر نوع درخواست خود آز آنها استفاده نمایند.

در پایان جلسه هر یک از کارکنان به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.