نشست صمیمی معاون توسعه مدیریت و منابع واحد با جمعداران اموال بخش های مختلف واحد

۰۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۹ کد : ۸۱۷۴ اخبارها و رویدادها
نشست صمیمی معاون توسعه مدیریت و منابع واحد با جمعداران اموال بخش های مختلف واحد

به گزارش روابط عمومی واحد، نشست صمیمی معاون توسعه مدیریت و منابع واحد با جمعداران و مسئولین اموال بخش های مختلف واحد در دفتر ریاست واحد برگزار شد.

در این جلسه که با هدف هماهنگی های لازم در راستای  انجام هرچه بهتر امورات مربوط به اموال واحد با حضور دکتر سیدمحمد میرزاده معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر جمشید نجف پور مدیرکل امور اداری و مدیران و مسئولین و جمع داران اموال در دفتر ریاست واحد  برگزار گردید دکتر سیدمحمد میرزاده حسینی معاون توسعه مدیریت و منابع ضمن تشکر از حضور افراد حاضر در این جلسه گفت: همکارانی که وظیفه جمعداری اموال را در بخش های مختلف واحد بر عهده دارند افراد مورد اعتماد و امین و مسئول اموال دانشگاه هستند و این عزیزان لازم است همه تلاش خود را در راستای استفاده بهینه از اموال دانشگاه و توزیع مناسب تجهیزات، امکانات و اقلام مصرفی و ساماندهی و اصلاح روند مصرف را در بین همکاران به انجام رسانند.

دکتر میرزاده تاکید کرد: باید لیست اموال همکاران در  دفتر محل کار  با لیست کامپیوتری مطابقت داشته باشد و  در صورت جابجایی تغییر اتاق یا محل کار همکاران لازم است با حضور جمعدار اموال، نسبت به تغییر و واگذاری اموال افراد صورت پذیرد.

در ادامه دکتر نجف پور مدیرکل امور اداری واحد با اشاره به شرایط بیماری کرونا و اختصاص ردیف بودجه کرونا گفت: اقدامات لازم در خصوص تعیین سهمیه و تهیه و توزیع اقلام بهداشتی مانند ماسک تنفسی، دستمال کاغذی و الکل ضد عفونی به کارمندان و اعضای هیات علمی اجرایی واحد بر حسب نوع فعالیتشان انجام شده است.

وی بیان کرد: اصلاح توزیع سهمیه اقلام مصرفی اداری و دیگر سهمیه های در نظر گرفته شده به صورت سه ماهه بر مبنای نیاز واقعی کارمندان و اعضای هیات علمی اجرایی راستی آزمایی شده است.

در پایان جلسه هر یک از کارکنان به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.