اطلاعیه ویژه دانشجویان-اخذ دروس عمومی

۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۲ کد : ۸۱۹۷ اطلاعیه ها

دانشجویان گروه تربیت بدنی برای اخذ دروس تربیت بدنی و ورزش ۱  دانشجو پس از ورود به پنل انتخاب واحد خود باید گزینه(لیست دروس کشوری) را انتخاب کنند و سپس کدهای زیر را از فیلد کد درس سرچ کنند.

تربیت بدنی: ۹۹۰۷۹

ورزش ۱: ۹۹۰۶۲

دانشجویان مقطع کاردانی پیوسته، کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته کلیه رشته ها ی تحصیلی باید درس تربیت بدنی را در یکی از نیمسال های تحصیلی اخذ نمایند.

دانشجویان کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته کلیه رشته های تحصیلی باید درس ورزش ۱ را در یکی از نیمسال های تحصیلی اخذ نمایند.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی پیوسته: درس تربیت بدنی پیشنیاز درس ورزش ۱ می باشد (فقط دانشجویان ترم آخر مجاز به اخذ همزمان این دو درس می باشند. اخذ همزمان این دو درس در نیمسال آخر تحصیلی نیاز به مجوز ندارد.)

در انتخاب کلاس به جنسیت توجه شود. در جلوی نام کلاس برای تمام مشخصه های ارائه شده - ویژه خواهران و یا ویژه برادران - قید شده است.

طبق بخشنامه سازمان کلاس های تربیت بدنی و ورزش ۱ تا اول آبان ماه بصورت مجازی و از اول آبان ماه با رعایت پروتکل های بهداشتی بصورت حضوری برگزار خواهند شد.

سعی شده است برای تمام ساعات آموزشی کلاس ورزش ۱ و تربیت بدنی ویژه خواهران و ویژه برادران ارائه شود (با وارد کردن کد درس و گذاشتن انتخاب روی ۱۰۰ در فیلد جستجوی کد درس، می توانید تمای کلاس های ارائه شده را مشاهده نمایید.)