ادغام ۵ دانشکده مهارتی و کارآفرینی سماء استان تهران با دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری

۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۸ کد : ۸۲۰۶ اخبارها و رویدادها
۵ دانشکده مهارتی و کارآفرینی سماء تهرانسر، جنت آباد، ازگل (قلهک)، شریعتی و کَن با دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری ادغام شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد:جلسه آشنایی و معرفی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با مسوولان دانشکده های سماء مهارتی و کارآفرینی با حضور دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد، معاونین، روسای دانشکده ها در سالن ابن سینا دانشکده مدیریت و حسابداری این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر قاضی مغربی در ابتدا ضمن اظهار خرسندی از اضافه شدن این دانشکده ها به واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری گفت: رتبه بندی این واحد دانشگاهی بعد از واحدهای تهران شمال و تهران مرکز در جایگاه سوم قرار دارد.

وی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری دارای مرکز تحقیقات - پژوهشی و فرهنگی شامل: مرکز رشد، مرکز آموزش نیروی انسانی ، مرکز IT، کتابخانه دیجیتال و نمازخانه مرکزی می باشد.این واحد دارای سوله های آموزشی، کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز بوده و در  240 گرایش در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد  و دکتری در  هفت دانشکده مصوب ( علوم انسانی،  فنی مهندسی، آموزش معلمان، علوم پایه، هنر و معماری، مدیریت و حسابداری و  مهندسی برق (شهدای هسته ای ) می باشد. و به عنوان قطب علمی شبکه های ارتباطی و حمل و نقل شناخته شده است و در این راستا حرکت های جدیدی را درجهت تبدیل شدن به دانشگاه حل مساله آغاز کرده است.

رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری با اشاره به مسوولیت راه اندازی دانشکده های مهارتی و کارآفرینی با این واحد دانشگاهی تصریح کرد: همه دانشکده ها باید موضوعی شوند و بصورت تخصصی فعالیت نمایند چرا که هدف ما تربیت دانشجویایی توانمند است که فاصله آنان با صنعت و بازار کار کم است و در این راستا باید دانش خود را بصورت کاربردی در اختیار دانشجو که همانند فرزندان ما هستند قرار دهیم.

دکترقاضی مغربی گفت: ما با یک کار جدید و تمام وقت روبه رو هستیم و باید تا دکتری حرفه ای در حوزه های مهارتی پیش روی داشته باشیم و با تعامل و همکاری بایکدیگر، تعریف رشته های جدید، تدوین سرفصل ها و با بهره مندی از  پیشنهادات و نقطه نظرات مثبت این واحد دانشگاهی و سپس دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کلان را اعتلاء ببخشیم.

این مقام مسئول ضمن تاکید بر جذب پروژه ها و طرح های برون دانشگاهی از بازسازی یک دستگاه واگن آلمان غربی، بازسازی ده دستگاه واگن دیگر، انعقاد قراردادهای مهم با شرکت لبنی پگاه و شهرک صنعتی شمس آباد، راه اندازی کلینیک صنعت و طب کار و ... توسط این واحد دانشگاهی خبر داد.

در ادامه سرکار خانم ها دکتر زهرا فتح اللهی بعنوان رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی جنت آباد، دکتر سحر افتاده رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی شریعتی و آقایان دکتر محمدجواد شکوری رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی تهرانسر، دکتر فرجی الله مقدم رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی ازگل و مهندس علی اصغر سلیمی رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی کَن به مجموعه دانشگاهی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری معرفی شدند.

شایان ذکر است در این جلسه هریک از روسای دانشکده های مهارت و کارآفرینی به معرفی دانشکده ، اطلاعات تعداد دانشجویان، استادان و کارکنان، رشته های تحصیلی ، فضاها و امکانات آموزشی و پژوهشی،فعالیت های فرهنگی و ... پرداختند.