اعطای اولین مدرک پسا دکتری در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۲۵ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۷ کد : ۸۲۱۹ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: مراسم اعطای اولین مدرک پسا دکتری با حضور دکتر رامین محمد علی طهرانی معاون پژوهش و فناوری، دکتر نسیم بریمانی مدیر پژوهش و تولید علم، دکتر محمد جعفری هرندی استاد راهنمای پسادکتری، دکتر محمد امین ملکی پژوهشگر پسا دکتری و دکتر معصومه پیریایی کارشناس حوزه در دفتر جلسات حوزه معاونت پژوهش برگزار گردید.

دکتر طهرانی گفت: دکتر محمد امین ملکی متقاضی دوره پسا دکتری، کلیه مستندات، مدارک و درخواست خود را به دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) ارائه نمود. پس از بررسی اولیه مستندات متقاضی و همچنین مستندات و فعالیت های پژوهشی استاد راهنما در حوزه و تطابق با بخشنامه های موجود و اخذ تاییدیه شورای پژوهشی واح و همچنین پس از پیگیریهای مکرر، در خرداد ماه سال 1399 موفق به اخذ مجوز سازمان برای اولین دوره پسادکتری شدیم. با انعقاد قراردادی سه جانبه بین واحد، متقاضی و استاد راهنما، پژوهش متقاضی آغاز شد و ایشان موفق شدند بدون تمدید قرارداد و در زمان مقرر دستاوردهای علمی و پژوهشی لازم را کسب نمایند.

معاون پژوهش و فناوری عنوان کرد: امید است با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری و همچنین وجود استادان فرهیخته و حضور بیشتر پژوهشگران پسا دکتری بتوان گامی موثر در راستای ارتقای سطح علمی و پژوهشی کشور برداشت.