دیدار و تجلیل از خانواده معزز شهداء دفاع مقدس

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۸ کد : ۸۲۶۰ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد مراسم دیدار و تجلیل از خانواده معزز شهداء دفاع مقدس با حضور دکتر سید محمد میرزاده حسینی معاون دانشجویی و فرهنگی، خانم دکتر مریم قلی زاده رئیس دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه، دکتر جمشید نجف پور مدیر کل امور اداری، مهندس عبدالله قدرتی مدیر کل حراست، دکتر علی شهابی مدیر فرهنگی در دفتر رئیس دانشکده علوم انسانی؛ دکتر شمس الملوک مشایخی همسر شهید گرانقدر و والا مقام سید رضا حسینی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سقز و مسئول بسیج عشایری قرارگاه حمزه سید الشهداء (ع)  برگزار شد.

دکتر میرزاده حسینی معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء گرانقدر دفاع مقدس و مدافع حرم گفت: جایگاه شهداء و شهید همواره مورد احترام است و فلسفه قیام امام حسین (ع) دست کشیدن از مسائل دنیوی و دستیابی به قرب الهی بوده است.

وی عنوان کرد: ما معتقدیم شهداء زنده اند و برکات معنوی آنان در تمامی ابعاد زندگی ما جاری است.

در ادامه دکتر شمس الملوک مشایخی همسر شهید گرانقدر سید رضا حسینی با اشاره به ویژگی های فردی ایشان گفت: در آغاز آشنایی و خواستگاری قبل از اینکه با ایشان اشنا شوم به محض اطلاع از فعالیتشان در کردستان احتمال شهادتشان را می دادم و خود شهید والا مقام نیز به بنده گفتند که من زندگی کوتاهی دارم و من با کمال آگاهی نسبت به شهادتشان با ایشان ازدواج کردم و عمر ازدواج ما تنها 20 روز بود.

دکتر مشایخی عنوان کرد: آشنایی با روحیات و اخلاقیات شهید حسینی نیاز به روح پاک دارد ولیکن آنچه من در ظاهر از ایشان درک کرده بودم این بود که ایشان ذاتاً صاحب اخلاقیات عالیه بودند و از جهت علمی نیز مقام بالایی داشتند که بارها شاهد تفسیر بخشی از زیارتنامه و دعاهای او و مطالعاتشان بودم.

همسر شهید حسینی اظهار داشت: پیام ایشان به جوانان نجات اسلام از غربت ، تاکید بر زود گذر بودن زندگی دنیوی و تلاش برای رضایت خداوند بود.

دکتر مشایخی در پایان سخنان خود به بیان خاطراتی از شهید گرانقدر حسینی پرداختند.

در پایان نیز به منظور تجلیل از ایثار، صبوری و از خود گذشتگی های دکتر مشایخی با اهدا گل از وی قدردانی بعمل آمد.