شهابی: حوزه فرهنگ واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری پیشگام در برگزاری همایش ها، رویدادها و مسابقه های فرهنگی

۱۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۶ کد : ۸۲۸۲ اخبارها و رویدادها

علی شهابی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن شهادت امام رضا (ع) گفت: زندگی اهل بیت (ع) مملو از فداکاری و ایثار بوده است و بدون تردید راه رستگاری بشر، تمسک به اهل‌بیت (ع) و پیروی از راه و سیره زندگی آن‌ها است.

شهابی اظهار داشت: گام گذاشتن در مسیر معرفت و حقانیت ائمه اطهار (ع) می‌تواند ناجی انسان بوده و جهان بشریت را به سوی سعادت دنیا وآخرت رهنمون سازد و چنین مسیری قطعا مسیر واقعی کمال است و امام رضا (ع) را باید ثمره محبت و محبت را ثمره معرفت دانست.

این مقام مسئول با اشاره به تشریح فعالیت‌های فرهنگی انجام شده در یک سال گذشته افزود: حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری فعالیت های شاخص و ماندگاری نظیر رویدادهای رو به راه شو را پایه‌گذاری کرد که در بین آن‌ها می‌توان به‌طور ویژه به رویدادهای نوروز شهدایی، ماه بهار قرآن، مکتب سلیمانی و دهه کرامت اشاره کرد.

شهابی گفت: با شیوع ویروس منحوس کرونا هیچگونه خللی در روند برگزاری مراسمات فرهنگی در این واحد دانشگاهی وارد نشد و واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با برگزاری اولین همایش های مجازی و آنلاین اربعین تا ظهور و أَشِدّاءُ عَلَى الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم میزبان دکتر محمدمهدی طهرانچی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا زاکانی، سردار حمید اباذری، دکتر ناصر رفیعی، دکتر حسن عباسی، دکتر وحید یامین‌پور و مهندس مهدی چمران و... بود.

عضو هیات علمی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری گرامیداشت و اهدای تندیس یادبود به خانواده شهدا و کارمندان متوفی واحد، ذبح گوسفند و نذر سلامتی همکاران، طراحی و تقدیم گواهینامه‌های فرهنگی، تشکیل کانون‌های دانشجویی و نشریات فرهنگی الکترونیکی، اتاق همدلانه، افتتاح اتاق مشاوره فرهنگی و... را از جمله فعالیت‌های شاخص فرهنگی سال گذشته عنوان کرد.

وی تصریح کرد: با حضور فعال در شبکه‌های مجازی و انجام فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغاتی فراگیر شاهد افزایش چشمگیر مخاطبین و همراهان فرهنگی واحد بودیم و در همین راستا دانشجویان فعال فرهنگی واحد در جشنواره‌هایی همچون جشنواره حماسه تا حماسه، جشنواره رشد، کرسی‌های آزاد اندیشی و شب شعر در سطح استان و کشوری شرکت و حائز رتبه شدند.

مدیر فرهنگی و اجتماعی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزاری 3 همایش ملی، 59 وبینار، 72 مسابقه، 26 رویداد روبه‌راه‌شو، طراحی 184 موشن‌گرافی و پوستر، انتشار 12 شماره نشریه، و برگزاری منظم جلسات شورای فرهنگی و تصویب 181 مصوبه فرهنگی را از جمله اقدامات حوزه فرهنگ در سال گذشته تحصیلی بیان کرد.

شایان ذکر است در آینده نزدیک تفاهم‌نامه همکاری با صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران را در راستای حمایت از دانشجویان جامعه هدف و نیز توسعه خدمت‌رسانی به خانواده ایثارگران کشور خواهیم داشت.