برگزاری جلسه هماهنگی ستاد بازگشایی دانشگاه در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۱۹ مهر ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۶ کد : ۸۲۹۰ اخبارها و رویدادها
برگزاری جلسه هماهنگی ستاد بازگشایی دانشگاه در  واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

جلسه هماهنگی ستاد بازگشایی دانشگاه با حضور رئیس واحد، معاونین، روسای دانشکده و مدیران ستادی در سالن ابن سینا دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد، دکتر سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ضمن تبریک ایام پربرکت ربیع الاول و فرارسیدن سال تحصیلی جدید گفت: همانطور که همه شما عزیزان  مطلع هستید، بیماری کرونا تاثیر خود را در همه عرصه های زندگی بشر گذاشته است و نزدیک به دو سال است که زندگی بشر در همه جای دنیا دستخوش تغییر شده و این امر موجب تغییرات بسیار زیادی در نحوه فعالیت های دانشگاه، برگزاری کلاس های درس و فرآیندهای کاری در محیط های دانشگاهی و آموزشی شده است و با همه گیری کرونا کلاس حضوری دانشگاه تعطیل و بصورت مجازی انجام می شود.

قاضی مغربی بیان کرد: در حال حاضر تصمیم قطعی و تاریخ دقیقی  در خصوص وضعیت تشکیل کلاس ها بصوریت حضوری اتخاذ و مشخص نشده  است و فعلا معلوم نیست بازگشایی حضوری دانشگاه به چه صورت است  و ممکن است با مدل های متفاوتی نسبت به حضور دانشجویان تصمیماتی اتخاذ و ابلاغ گردد.

وی با تاکید بر فراهم کردن شرایط لازم جهت برگزاری حضوری کلاس ها گفت: ما باید فرض را بر این بگذاریم که دانشگاه قرار است کلاس های درس را  بصورت حضوری برگزار کند و در این راستا لازم است با مشارکت و همدلی شرایط لازم را برای این امر مهیا کنیم.

قاضی مغربی با اشاره به رویکرد استقلال دانشکده ها در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری و اهمیت تکریم دانشجویان گفت: لازم است فضای فیزیکی کلاس ها آماده گردد و تجهیزات لازم بررسی و با بازنگری دقیق امکانات، شرایط ایده آل را برای حضور دانشجویان فراهم کنیم تا با آمادگی کامل به سمت بازگشایی دانشگاه بصورت حضوری حرکت کنیم.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با تاکید بر حفظ سلامت استادان، کارکنان و دانشجویان اظهار کرد: الحمدالله  با توجه به روند افزایشی واکسیناسیون در کشور و نظر به اینکه  از سوی سازمان مرکزی در خصوص واکسیناسیون کارکنان، استادان و دانشجویان تاکید شده، لازم است کارکنان گرامی به منظور حفظ سلامتی خود و دیگران جهت حضور در محل کار کارت واکسن ارائه دهند.

در ادامه جلسه هریک از معاونین، روسای دانشکده ها و مدیران حاضر به ارائه نظرات و پیشنهادات پرداختند.