شیوه نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی (غیر پزشکی) در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۲۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۸ کد : ۸۳۳۶ اطلاعیه ها

بخش کتبی (طرح سوال) آزمون جامع در کلیه رشته ها استانی بوده (به استثنا واحدهای ویژه مستقل) و به صورت حضوری و در قالب طرح تعاون در مرکز استان یا سایر واحدهای استان مجری دوره دکتری تخصصی با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی برگزار گردد.

بخش شفاهی آزمون جامع با توجه به شرایط اعلامی از سوی ستاد مقابله با کرونا به صورت حضوری در واحد دانشگاهی یا غیر حضوری از طریق سامانه های آموزشی مورد تایید دانشگاه برگزار گردد. در این خصوص ذخیره فایل بخش شفاهی ارزیابی جامع ضروری است.

آزمون جامع کلیه رشته ها در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400از تاریخ 1400/09/13 لغایت 140010/03 با لحاظ نمودن پروتکل های بهداشتی برگزار گردد.

شرکت آن دسته از دانشجویان که به دلیل تاخیر در برگزاری آزمون زبان موفق به اخذ گواهی قابل قبول شده اند در آزمون جامع نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 بلامانع است.