قاضی‌مغربی: سامانه‌های مراقبتی در حوزه‌ نظامی باعث امنیت کشور می‌شوند

۲۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۸ کد : ۸۳۶۲ اخبارها و رویدادها
قاضی‌مغربی: سامانه‌های مراقبتی در حوزه‌ نظامی باعث امنیت کشور می‌شوند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: رادارها و سامانه‌های مراقبتی در حوزه‌های نظامی باعث شده امنیت لازم و حالت پدافندی و بازدارندگی برای کشور ایجاد شود.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: سعید قاضی‌مغربی در هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری برگزار شد، اظهار کرد: رادارها و سامانه‌های مراقبتی برای کشور ما از اهمیت قابل توجهی برخوردار هستند و وجود این سامانه‌ها در حوزه‌های نظامی باعث شده امنیت لازم و حالت پدافندی و بازدارندگی برای کشور ایجاد و آمریکا و کشورهای مختلف به مرزها ورود نکنند.

وی ازجمله اهداف کلان هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران را آشنایی کارشناسان با دستاوردهای این حوزه، انتشار آخرین دستاوردها در مجلات و سایت‌های معتبر، ایجاد بانک اطلاعاتی آشنایی استادان و دانشجویان با موارد مورد نیاز صنعت برای تعریف پروژه‌ها و رساله‌ها برشمرد و افزود: گسترش دانش در این حوزه در جریان است و باعث افزایش امنیت کشور می‌شود. حامیان این کنفرانس همه، سازمان‌ها و نهادهایی هستند که دستی در کار دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: این واحد دانشگاهی همواره شاهد برگزاری کنفرانس‌ها و همایش‌های بسیاری بوده و ازجمله دلایل برای برگزاری این همایش وجود استادان و کارگروه‌های منتخب در رشته مخابرات است. دبیرخانه کنفرانس از هشت ماه قبل کار خود را آغاز کرد و فراخوان‌ها و اطلاع‌رسانی‌ها از طریق وب‌سایت کنفرانس انجام و ۱۷۰ مقاله دریافت شد که هر مقاله بررسی و داوری و در نهایت ۶۴ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که در روزهای چهارشنبه و فردا پنجشنبه به‌صورت حضوری و مجازی ارائه خواهد شد.

قاضی‌مغربی اضافه کرد: ۱۴ کارگاه مشخص و پژوهشگران و علاقه‌مندان در آن ثبت‌نام کردند، کارگاه‌های این کنفرانس ۲۵ آبان ۱۴۰۰ برگزار و پس از اتمام این کارگاه‌ها گواهینامه معتبر به افراد اعطا خواهد شد.

وی ازجمله ویژگی‌های این همایش را تلفیقی بودن آن عنوان کرد و ادامه داد: این همایش سال‌های گذشته به‌صورت حضوری برگزار می‌شد و سال قبل به دلیل شیوع ویروس کرونا به‌صورت کاملاً مجازی برگزار شد؛ اما امسال به‌صورت مجازی و حضوری برگزار می‌شود.