برگزاری دوره بیست و ششمین مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۰۴ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۰ کد : ۸۳۷۵ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: مسئول کانون قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: بخش شفاهی بیست و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در سه گروه استادان، دانشجویان و کارکنان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر رادان اظهار کرد: بخش شفاهی بیست و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت به همت معاونت فرهنگی و آموزشی و کانون قرآن و عترت در این دانشگاه با حضور و رقابت تعداد بسیاری از قرآن دوستان در سه گروه استادان، دانشجویان و کارکنان در دو بخش خواهران و براداران برگزار شد.

وی برگزاری مسابقات قرآن و عترت را در راستای اشاعه اندیشه‌های اسلامی و فرهنگ قرآنی در دانشگاه بیان کرد.

این دوره از مسابقات با توجه به شرایط بیماری کرونا به‌صورت ترکیبی (حضوری و مجازی در سامانه دان) در ۱۰ رشته حفظ ۵ جزء قرآن کریم، حفظ ۱۰ جزء قرآن کریم، حفظ ۱۵ جزء قرآن کریم، حفظ ۲۰ جزء قرآن کریم، حفظ کل قرآن کریم، قرائت قرآن کریم (تحقیق)، قرائت قرآن کریم (ترتیل)، اذان (ویژه دانشجویان برادر)، تواشیح (ویژه دانشجویان برادر) و دعا خوانی (ویژه دانشجویان) به‌صورت مجزا برگزار شد.