اطلاعیه بسیار مهم - برگزاری کلاس های حضوری : قابل توجه استادان و دانشجویان گرامی

۰۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۵ کد : ۸۳۸۴ اخبارها و رویدادها اطلاعیه ها

با عنایت به بخشنامه شماره ۳۰/۵۳۴۴۴ مورخ ۱۴۰۰/۸/۲۵  مبنی بر دستورالعمل نحوه برگزاری کلاس های درسی نیمسال اول  سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰  موارد به شرح ذیل را در خصوص کلاس های حضوری به اطلاع می رساند:
-    کلاس های حضوری طبق برنامه ریزی انجام شد، توسط گروههای آموزشی از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۹/۷  و با توجه به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و تغییرات رنگبندی شهرها، برگزار خواهد شد.
-    تمامی دروس عملی، کارگاهی، آزمایشگاهی و قسمت عملی دروس عملی - نظری، طبق برنامه اعلامی توسط گروه آموزشی به صورت حضوری برگزار می شوند.
-    کلاس های دروس تربیت بدنی (تخصصی و عمومی ) براساس تصمیمات اتخاذ شده در کارگروه استان مورخ ۱۴۰۰/۸/۲۶  به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
-    کلاس های مقاطع تحصیلات تکمیلی (با جمعیت زیر ۳۰ نفر) به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
-    برای اطلاع از محل برگزاری کلاس ها به برنامه هفتگی ثبت شده در آموزشیار مراجعه شود.
-    برای اطلاع از زمانبندی برگزاری کلاس های حضوری به اطلاعیه های صادر شده توسط گروههای آموزشی مراجعه شود.
-    همراه داشتن اصل کارت واکسیناسیون یا گواهی واکسیناسیون دارای   QR  Code الزامیست.
-    همراه داشتن کارت دانشجویی یا پرینت انتخاب واحد الزامی است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری