اولین نشست صمیمی دکتر نریمانی راد رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) با کارکنان

۰۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۶ کد : ۸۴۷۱ اخبارها و رویدادها
اولین نشست صمیمی دکتر نریمانی راد رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره)  با کارکنان

اولین نشست صمیمی دکتر محمد نریمانی راد رئیس واحد با حضور اعضای هیات رئیسه وجمع کثیری از کارکنان به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن خوارزمی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد، دکتر محمد نریمانی راد ضمن عرض تسلیت به مناسب ایام فاطمیه گفت: ابعاد شخصیت والای حضرت‌زهرا(س) بسیار گسترده و وسیع است که تنها در سایۀ تأمل و ژرف‌اندیشی می‌توان به گوشه‌ای از شخصیت و فضایل آن‌حضرت پی برد.پارسایی و قناعت به ثروتی اندک و امکاناتی ناچیز، در عین امکان بهره‌مندی از بالاترین امکانات، انفاق و ایثار فراوان در اشیای مورد علاقه و نیاز خویش، عبادت خالصانه و نیایش به درگاه باری تعالی، تبلور حیا و عفت و  الگوی کامل پوشش و حجاب اسلامی از ویژگی های بارز ایشان ست.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره)  با اشاره به ماموریت این واحد دانشگاهی و ایجاد واحد نمونه مهارتی و کارآفرینی عنوان کرد: تلاش خود را برای تحقق یک دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسوولیت پذیری اجتماعی دارم. کارکنان حس تعامل، همدلی، همکاری و مسوولیت پذیری را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی افزود: خدمت به خلق خدا، مردم و مسلمانان از چنان جایگاهی برخوردار است که در فرهنگ قرآن و اهل بیت علیهم‌السلام، ارزش و ثواب فراوانی دارد و خداوند متعال کسانی را که کار خیر و نیک انجام می‌دهند دوست مى‌دارد. پس با خدمت و کمک به همدیگر می‌توان به رضایت الهی و لذت‌های جاودان آخرت رسید.

دکتر نریمانی راد ادامه داد: در انجام هر کاری خداوند سبحان را ناظر بر اعمال و رفتار خود بدانیم و با نیت قرب الهی  به مردم و در جامعه دانشگاهی خود استاد، کارمند و دانشجو خدمت کنیم و این خدمت را توفبق الهی بدانیم.

وی خاطر نشان کرد: قدردان زحمات روسای سابق واحد یادگار امام خمینی (ره) هستم و این واحد دانشگاهی با زیر ساخت های بسیار عالی دارای مرکز تحقیقات - پژوهشی و فرهنگی و ورزشی، مرکز رشد، مرکز آموزش نیروی انسانی ، مرکز IT، کتابخانه دیجیتال و نمازخانه مرکزی می باشد و با رشته های تحصیلی بسیار شاخص در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد  و دکتری سهم به سزایی در تولید علم و خدمت به کشور دارد.

در پایان این نشست صمیمی کارکنان به بیان پیشنهادات و نقطه نظرات خود برای بهبود شرایط معیشتی، جذب دانشجو و ... پرداختند و اعضای هیات رئیسه پاسخگوی درخواست هایشان بودند.