دکتر نریمانی راد: با اخلاص ارباب رجوع را تکریم و پاسخگوی آنان باشیم

۰۸ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۷ کد : ۸۴۸۸ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: دکتر محمد نریمانی راد با حضور در نماز جماعت واحد یادگار امام خمینی (ره) و در بین استادان، کارکنان و دانشجویان با اشاره به تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی مناسب به آنان گفت:جوانان بیشتر مراجعه را به ما دارندبنابراین  ما در هر مسئولیتی که هستیم، باید با اخلاص، تلاش مناسب و ابتکار عمل نیاز مردم و زمان خود را پاسخگو باشیم.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت مظلومانه بحضرت فاطمه زهرا (س) و دومین سالگرد سردار دلها حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد: اگر می‌خواهیم به تقوا برسیم بایستی اعمال، رفتار و اخلاق خودمان را به اهل بیت(ع) نزدیک کنیم.

وی خوش اخلاقی، خیرخواهی، مردم داری، مردم یاری، رعایت حقوق مردم، وفای به عهد و امانت داری، راستگویی، بخشش، گذشت و خطاپوشی، فرو بردن خشم، مسوولیت پذیری و  کار و تلاش را از جمله فضائل و اخلاق اجتماعی یک مومن در تکریم افراد برشمرد.

نریمانی راد ادامه داد: با موضع گیری های نابجا یکدیگر را به ناصواب قضاوت نکنیم چرا که در آخرت باید پاسخگو باشیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: این واحد دانشگاهی با وجود افراد متخصص و دلسوز  یکی از  واحدهای برتر  دانشگاه آزاد اسلامی  است و با همت و عزم راسخ و تعامل، همکاری و همدلی همه جانبه بین اساتید، کارکنان و دانشجویان می توان به قله های رفیع آموزشی، پژوهشی و فرهنگی رسید و اعتقاد راسخ اینجانب بر استفاده بهینه از ظرفیت ها و پتانسیل های افراد است.