نامگذاری ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره)  به نام سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی

۱۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۹ کد : ۸۵۱۱ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و دومین سالگرد آسمانی شدن سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) به نام شهید قاسم سلیمانی نامگذاری شد.

دکتر محمد نریمانی راد ضمن عرض تسلیت به مناسب سالروز شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه  زهرا (س) راه شهید سلیمانی را طریق حقیقی اسلام و اهل‌بیت(ع) معرفی کرد.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) گفت: اقتدار و عزت جمهوری اسلامی از خون شهداست. راه شهیدان برگرفته از راه امام حسین(ع) است و شهیدان و به‌ویژه شهید سلیمانی نیز به تبعیت از اباعبدالله الحسین(ع)، همه وجود خود را در طبق اخلاص نهاد و پاداش این خلوص نیت را نیز دریافت کرد.