برگزاری مراسم سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در واحد یادگار امام خمینی (ره)

۱۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۳ کد : ۸۵۱۲ اخبارها و رویدادها
برگزاری مراسم سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در واحد یادگار امام خمینی (ره)

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و دومین سالگرد آسمانی شدن سردار دل ها و کردار حاج قاسم سلیمانی مراسم عزاداری با حضور دکتر محمد نریمانی راد رئیس واحد، حجت الاسلام والمسلمین سعیدرضا متوسل  مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد، اعضای هیات رئیسه و جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان در نمازخانه این واحد دانشگاهی برگزار  گردید.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلین حاج آقا کرباسی ضمن عرض تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: هر انسان مومنی عمل صالحی را با اخلاص بسوی خدا بفرستد خدواند متعال بهترین مصلحت و پاداش را از سوی خود برای آن مومن نازل می کند و از مهم ترین ویژگی های حضرت زهرا (س) اخلاص در عمل ایشان بود.

وی با اشاره به این مطلب که از شروط به بلوغ رسیدن این است که نباید دیده شویم عنوان کرد: هر کاری را با نیت خالص و برای خدا انجام دهید نه برای غیر. هدف را قضاوت مردم قرار ندهیم و اگر غیر خدا را در اعمال خود نبینیم خداوند حکمت را از قبل بر زبان جاری می سازد.

حجت الاسلام و المسلین حاج آقا کرباسی شجاع بودن، مردم داری، مومن و متدین بودن، اخلاص در عمل و صداقت، فراری از دیده شدن، اهل تظاهر نبودن را از جمله ویژگی های شاخص شهید والا مقام حاج قاسم سلیمانی برشمرد.

شایان ذکر است این مراسم با دسته عزاداری، فاتحه و نثار گل بر مزار شهدای گمنام ، برپایی نماز جماعت، مداحی  و در پایان با برپایی سفره احسان حضرت فاطمه زهرا (س) خاتمه یافت.