قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1392

۱۶ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۱:۳۲ کد : ۸۸۲ اطلاعیه ها

ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرش شما در آزمون ورودی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری
، خواهشمند است با در دست داشتن مدارک ذیل جهت ثبت نام روز دوشنبه مورخ 18 /6 /92 لغایت چهارشنبه مورخ 20 /6 /92)به دانشگاه آزاد اسلامی واقع در تهران- بزرگراه خلیج فارس- روبروی حرم مطهر امام خمینی (ره)-مجتمع دانشگاهی یادگار امام (ره)- دانشکده علوم پایهمراجعه فرمائید.

- اصل مدرک کارشناسی و 3 سری تصویر آن  (لیسانس(صادره از دانشگاه آزاد اسلامی یا سایر دانشگاههای معتبر داخل و خارج کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد به انضمام ریز نمرات دوره کارشناسی با قید معدل.

تبصره : پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) خود نمی باشند باید اصل گواهی تأیید شده دال بر فراغت از تحصیل را که توسط دانشگاه محل تحصیل با قید معدل صادر شده باشد، به همراه ریز نمرات تأیید شده ارائه نمایند.

فارغ التحصیلان مشمول دوره کارشناسی که با ارائه گواهی تأیید شده از محل تحصیل دوره مذکور ثبت نام می نمایند، علاوه بر گواهی و ریز نمرات مذکور بایستی تصویر برگ لغو معافیت تحصیلی دوره کارشناسی را ارائه نمایند.

- اصل شناسنامه و سه برگ فتوکپی خوانا از تمام صفحات (اصل شناسنامه برای تطبیق می باشد)

- اصل و سه برگ فتوکپی کارت ملی. (ارائه اصل کارت جهت برابر با اصل بودن تصویر کارت می باشد)

- ارائه 6 قطعه عکس 4×3 (تمام رخ -جدید – از یک نگاتیو) برای مشمولین 12 قطعه

- مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران را مشخص نماید.

- تکمیل و ارائه سایر فرمهای ثبت نام که توسط واحد دانشگاهی در اختیار پذیرفته شدگان قرار داده می شود.